lördag 11 juli 2015

Sponsrad = Nytt och dyrt

Ja, då har jag slickat såren (i alla fall lite) efter helgens SM i Sunne. Formen var riktigt fin och det visade sig i ett mycket bra tempolopp. När jag sedan skulle få full valuta i den disciplin jag känner mig mer hemma i, dvs linje så drogs jag in i en krasch.

Kraschen var helt oförskylld och när det hände kunde jag ingenting göra. Självklart kunde jag legat allra längst fram i klungan, men min gissning är att den som låg där hela loppet i slutändan inte hade något att hämta i spurten. Jag chansade alltså med att spara mina krafter varv ett och två för att ligga långt framme det tredje och sista varvet. Nu blev det bara nästan två varv och min taktik gick inte hem denna gång. Kanske blir det ett mer aktivt lopp om jag även nästa år får chans att starta i SM?

Det har blivit lite tunt med träningar denna vecka på grund av en lång hemresa, en massa regn och lite bristande motivation. Men nu är tanken att försöka få ordning på träningen igen. Min nästa tävling planeras till om ca två veckor, och jag hoppas att formen är intakt då.

Jag brukar sponsra ATG då och då. Nyligen belönades jag med en fin återbäring och i kväll har jag nu beställt något fint för en del av dessa pengar. Vad det är? Något fint, bra, snabbt och dyrt. Något jag inte satsat så mycket pengar på om inte sponsringspengarna bara dykt upp så här. Förhoppningsvis gör det cyklingen ännu roligare!?

Vad det är som dyker upp inom kort? Dra en gissning

9 kommentarer: