söndag 21 december 2014

God Jul till mig själv - En klapp eller två på besök

Ingen träning i dag. Fortfarande inte fullt återhämtad efter magsjukan Grande jag fick i fredags. Men efter tre "vilodagar" hoppas jag vara igång igen i morgon.

Man gör ju självklart allt för arbetet, så därför såg jag till att vara sjuk från dagens slut på fredag fram till arbetsstart måndag.... Hur som. I morgon blir det arbete, men sedan hoppas jag på en lite längre ledighet nu när det är så fullt av röda dagar framöver.

Om det blir några julklappar i år? Ja, jag vet inte riktigt. Har kanske inte varit tillräckligt snäll.
För att gardera mig har jag utsett mig själv till tomte, så nu har det dykt upp ett antal julklappar.

Jag säger därför GOD JUL till mig själv.

Till att börja med en riktigt, riktigt tunn tröja att ha under cykeltröjan på våra varmaste dagar. Sedan höga ullstrumpor som både är vind- och vattentäta. Dessutom låga strumpor med samma funktion och vanliga ullstrumpor. Ett par sommarhandskar är heller aldrig fel.

Jag hoppas att strumporna ska hålla fötterna varma under vintercyklingen och mina sommarhandskar som jag haft har sett sina bästa dagar.

Vad tror ni om extra tunna och lätta slangar för högprofildäck? Kan inte bli fel!? Sedan har jag uppdaterat mig med fler Zero. Det vill säga sportdryck utan energitillskott utan i stället fyllda med mineraler, vitaminer och den ena sorten även med koffein. Enligt mig är detta bra saker om de används vid rätt tillfällen.
Slutligen har jag uppdaterat med lite rödbetor. Jag har sedan tidigare provat på Beet-It i samband med maxinsatser och varit väldigt nöjd med utfallet, så jag fortsätter med samma ingång. Nu har det dessutom kommit ut bars med samma ingång. Dessa har jag inte tidigare provat, och jag brukar inte tycka om köpta bars utan bara mina hemgjorda. Men man måste ju våga prova.

Ja. det var årets julklappar om det inte kommer fler från tomten på julafton.

12 kommentarer:

  1. Fina klappar. Tomten kommer säkert med fler, så snäll som du är 😊

    Rödbetsbarsen blir säkert en hit, speciellt om de är lika välsmakande som drycken i samma serie... 😖

    SvaraRadera
  2. Jag känner mig skeptiska till barsen med man vet aldrig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skeptisk var ordet sa Bill till Bull. Jag är böjd att hålla med. Chansen att de smakar bra är liten, men de var billiga så då ville jag prova.

      Radera
  3. Ja då har du varit snäll som får så mycket roliga saker Tomas...
    Själv hade jag tydligen varit vääldigt snäll eftersom det kommer en ny Specialized Venge i februari :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag hoppas att jag någon gång blir lika snäll som du, Mazze.

      Radera
  4. Hehe! Ja men det är du ju. Så när kommer din drömhoj i ett hårt paket kan man undra... Jag skulle tro med tanke på det jag tror jag vet om dig att det står Canyon på ramen på den klappen också :-)
    Skulle dessutom tro att det rent av skulle kunna vara en Aerorad SLX 9.0:a!
    Fast då måste du vara speciellt snäll mot försäkringsbolaget å dessutom vurpa sönder din nuvarande hoj, nää jag hoppas du slipper den biten för den var inte rolig alls... Det verkar som vi alla har vääldigt olika smak vad det gäller bars. Jag går bananas över Power Bars Energize Max i alla de smaker... Men det är jag tydligen ensam om i laget vårt :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, för eller senare dyker det nog upp en ny Aeroad. Hoppas dock det inte behövs en jättevurpa först.

      Jag brukar inte gilla några bars. När vi var på GC hade Andreas typ 25 sorters bars och han verkade gilla de alla. Helt klart är det olika.

      Radera
    2. Haha! Ja Andreas käkar alla sorter å då menar jag verkligen alla sorter... Tror det var han som ledde in mig på Power Bars förra säsongen innan dess hade jag samma problem som du hittade inget märke som jag gillade. Men fortfarande måste jag säga att en banan är oslagbar. Brukar ibland linda in den i folie för att inte grisa ner hela ryggfickan.

      Radera
    3. Var lite som bars-kungen. Själv kör jag på hemgjorda varianter av Rune Larssons recept. Gott, effektivt, praktiskt och billigt.

      Radera
    4. Fast mina hemgjorda bars är 1000 gånger godare än dina, Tomas...

      Radera