tisdag 12 juli 2016

Först ett tempopass och sedan linjehojen med klubben

Vilken fantastisk värme idag. Närmare 30 grader och fortfarande på kvällen var det riktigt varmt trots att solen gått bakom moln.

Melvin hade på förmiddagen åkt till farmor och farfars stuga och ska vara där till i morgon. Han såg verkligen fram emot att vara med dem, få fiska och vara med djuren.

Jag och Katten donade lite under eftermiddagen och åt sedan en tidig middag. Därefter blev det ett lugnare cykelpass med tempohojen, 30 km på ca 46 minuter. Det kändes helt okej och tanken var mest att få till lite rull i benen.

Jag kom hem, och bytte cykel. 10 minuter senare var jag och Katten på väg mot den gemensamma Vännäs CK:träningen. Idag blev vi 6 stycken som tog en tur till Rödåsel och tillbaka.

Det är verkligen trevligt med en kvällstur med bra sällskap och finväder. Det gick lugnt till Vännäsby och sedan till Rödåsel blev det lite högre intensitet.

Efter en kort paus i Rödåsel rullade vi med bra fart tillbaka till Vännäsby. Sedan åter lugnt från Vännäsby och hem.

På den 40 km långa sträckan med lite fart landade vi på drygt 36 km/h. Det var helt klart lagom. Inte så hårt, men benen fick rulla på bra. För hela rundan som landade på ca 60 km blev snittfarten just under 34 km/h. Kontrollerad puls och ganska så bekvämt idag.

Totalt fick jag alltså ihop ca 90 km med en ganska så moderat ansträngning. Kändes helt klart bra. Katten som enda tjej imponerade och hade inga problem att hänga med även när det gick på lite hårdare. Hon har verkligen utvecklats till den här säsongen.

Nu blir det nog två pass till innan söndag då det är Vännästrampet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar