fredag 2 augusti 2013

Skogstur med ömma ben

Efter ett antal dagar med altanbyggnationer och ömhet i kroppen var det dags för en cykelrunda. Då träningen varit bedrövlig i veckan, med endast ett pass och som krydda ett misslyckat pass, var det viktigt att torsdagens träning blev bra. Jag och Katten ska dessutom till Sundsvall för Gyllene tider, så det blir ingen träning vare sig fredag eller lördag.

Jag hade planerat att cykla landsväg, men insåg att det nog skulle bli svårt att få bra kvalitet på passet då kroppen var mör. För att öka förutsättningarna att få ett givande pass tänkte jag om och rullade ner till starten för Vännäs CK:s MTB-träning i stället.






Vännäs CK har många mycket starka MTB-cyklister, så det är garanterat att jag alltid får ta i på dessa pass för att jag ska hinna med. Träningen är också mycket intervallbetonad vilket är bra. Som tänkt blev det ett bra pass på två timmar där det var bra fart uppför och på slättan. Utför tog jag det väldigt lugnt, för att undvika krascher. Benen var sega och ömma, men utifrån detta kändes det ganska så bra.

På söndag blir det långpass, denna gång på racern. Glöm inte nästa söndag (den 11 augusti), då det är dags för vårt eget lopp Vännäs trampet.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar