fredag 15 augusti 2014

Cykelvasan - nu är det nära; hoppas jag

Så är då jag och bror på väg söderut mot Cykelvasan. Bror har ont i ryggen, jag har ont i halsen. Förhoppningsvis är det som bortblåst till i morgon. Om inte annat behövs det då Cykelvasan är riktigt ansträngande om det ska gå hyfsat snabbt.

Vi verkar i alla fall få tur med vädret, ca 5 grader vid start. Lovikahandskar o vinterjacka anbefalles.

Vi som kör i tävlingsklass startar 08.00 i morgon bitti. Jag som är morgonpigg är överlycklig att vi i natt bor i Mora. Då får vi möjlighet att stiga upp före fyra för att åka med bussen till start. Sova är ju ganska överreklamerat.

Resan har hittills gått bra förutom att bror när vi var i Sundsvall insåg att hans börs försvunnit på en mack i Örnsköldsvik. Ruskigt surt....

Surt verkar det också riskera bli i morgon då regnet också verkar vilja vara med.

Några timmar senare ringde det, börsen var hittad och vi var på gott humör igen. Nu hoppas vi att resten av resan flyter på.

I morgon är målet att vi kommer till start, att vi är hyfsat fräscha, att cyklar och kroppar håller och att vi kommer i mål. En bonus om det är på en hyfsad tid. Vi får se hur det går med detta.

Kjell Ekholm har för övrigt gått all in på att "kulla" mig under morgondagens lopp. Dvs klappa mig i ryggen när han kör om. Han startar i tävlingsled 3 och jag i led 2. Det blir till att pinna i.

För att undvika att bli ikapphunnen ska jag nyttja all min rutin, teknik och kraft jag inhämtat på de totalt två timmar MTB-träning jag kört de senaste 63 dagarna.....

Lycka till nu alla som ska köra. 

Det är roligt att väldigt många från Vännäs CK är on tour. Ett extra lycka till till er - bara ni inte kullar mig.....

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack i efterhand, Samuel. Såg att du skulle köra master-VM. Önskar dig lycka till.

      Radera