tisdag 16 december 2014

Vännäs CK:kläder - Nu är det dags för beställning!

Det kan kännas långt borta, men snart är det sommar. Visst vill du ha riktigt snygga cykelkläder när sitter på racern eller MTB:n!? Då har vi svaret här - Vännäs CK:s dress.

Vilka kan beställa? Alla som är eller tänker bli medlemmar inför 2015 kan beställa. Det gäller oavsett om du tränar mycket, eller litet om du tävlar eller om du bara tränar för att förbättra hälsan.

Nu är det alltså dags att beställa klubbkläder inför nästa säsong. Tänk noga igenom vad du behöver, för det blir inget fler tillfälle att beställa inför säsongen 2015.

Även om du har cykelkläder sedan tidigare, inventera hur fräscha de är, både estetiskt och att de inte tappat passformen etc.

Sedan bestämmer du vad du vill beställa. Vi vet redan nu att det kommer att vara möjligt att beställa byxa, tröja och väst. Om nog många är intresserade av jackor går även detta att få.

Vi har inte fått priserna för i år, men i fjol var de: 
tröja 849 kr, byxor 1049 kr, jacka 1499 kr och vindväst 849 kr.

Nedan ser du färgteckningen på byxa och tröja. Likartad färgsättning på väst och jacka.


Beskriv vad du ska ha, hur många och vilken storlek. Storlekarna ligger mellan x-small och xx-large

Är du osäker på storlek kan du uppge vikt och längd så kan vi kolla mot de som är lika stora och vad de beställt vid tidigare beställningar. Då kan vi resonera oss fram till lämplig storlek.

Enligt mitt sätt att se det är utgångspunkten att man alltid har minst två par byxor och två tröjor som är fräscha. Det räcker med en väst.

Själv har jag en väst, men rullar runt på 4 byxor och tröjor. Beställ nu – så slipper du ångra dig sedan. Det blir som sagt ingen fler chans att beställa inför säsongen, och kanske inte heller inför 2016. Det gör att ni bör vara kittade för att klara både sommaren 2015 och 2016. 

Beställ genom att: 
1.      på messenger (facebook) skicka ett personligt meddelande till mig (Tomas Åström) där du uppger din e-postadress. 
2.      Jag skickar då ett mail till dig. 
3.      Du svarar på mitt mail med vad du vill beställa. Beställningen är bindande. 

Har du inte facebook, skriv då din e-postadress i kommentaren till detta inlägg. 

Beställ gärna på en gång, men allra senast – den 29 december (lång leveranstid), så vi hinner få kläderna innan utecyklingen börjar. Därefter lämnar vi in beställningen och då är det för sent med fler beställningar. 

Betalning sker när vi börjar närma oss leverans vilken planeras till mars/april.


OBS! Tipsa gärna andra om att det är dags att beställa cykelkläder, så ingen missar möjligheten till att rulla runt i våra cykelkläder i sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar