fredag 29 januari 2016

Mycket nytt

Ni är väldigt många som läst mitt senaste inlägg om sorgen efter Tova och framför allt svårigheterna för vår familj att skapa och behålla kontakter med er utanför familjen.

Jag vill förtydliga för er vi känner att vi inte förväntar oss och att ni inte behöver känna press på att ni nu omgående skapar tar kontakt med oss. Ni väljer själva hur ni gör, och jag vill inte att du/ni ska göra något som ni inte själva vill.

Men självklart skulle jag uppskatta fler kontakter nu och i framtiden, även om vi i det läge familjen är nu inte kanske alltid orkar med i alla lägen. Vi kanske vill säga ja, men måste säga nej. Men nästa gång om vi får chansen blir det ett positivt svar.

Här i familjen är det just nu sjukt med en son som både har halsfluss, vanlig förkylning och nässelutslag. Han har nu snart en vecka med riktigt dåligt mående. Själv väntar jag på att min förkylning ska avlägsna sig, så jag kan börja träna ordentligt. Hittills är det bara Katten som hållit sig frisk. Vi hoppas det fortsätter så.

Mitt mål är att få träna bra i helgen, men då krävs det ett klart bättre mående.

Som många av er vet tränar och tävlar jag för Vännäs CK. Förutom det har jag en hel del ansvar inom föreningen, vilket bland annat innefattar arbetet kring våra utlandsresor, arrangemang av Vännästrampet och hantering vid beställning av cykelkläder.

Just nu är det cykelkläder som är aktuellt. Till veckan kommer vi att beställa nytt och fräscht. Ska bli trevligt att köra i nya ställ som kommer att vara tightare och mer racerbetonade.

På tal om nytt och fräscht är en beställning genomförd som ska minska pikarna från omgivningen. Vad kan det vara? Det kommer nog ett inlägg med vad jag köpt och lite fina bilder till.

4 kommentarer:

 1. Ja du Tomas äre inte det ena så äre det andra... Krya!!!
  Aha! Nytt på gång, pikar??? Jag tror jag vet transportväska för cykel är min vilda gissning!!! :-)
  Ha de!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske är du något på spåren? Man vet aldrig.

   Radera
 2. Oj. Stackars melvin! Bara en av de där är tillräckligt!

  Jag hoppas på styrlinda :-)

  Har du köpt en transportväska blir jag besviken ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen inte skoj för Melle.

   Ja, både styrlinda och transportväska är områden jag brukar bli pikad för. Så kanske det är en av de, båda eller något helt annat.

   Radera

Min blogglista