måndag 29 februari 2016

De flesta gillar inte mig

För en dryg vecka sedan startade jag en särskild sida på facebook.  https://www.facebook.com/tomasastrom.cykelochlivet/?fref=ts

Nu kan du som vill på ett ännu bättre och lättare sätt följa mig och det jag skriver om cykel, träning, kost och om mitt familjeliv.

Snabbt var ni 145 personer som började gilla mig, och ni får därmed direkt en signal när jag skriver något  eller länkar mina blogginlägg. Tack för att du tycker att det är intressant att följa mig.

Som jag skrivit tidigare har jag en tanke om att på min sida kunna erbjuda lite extra information och dialog och kanske en tävling eller två. Det är ännu mer motiverande att skriva vidare och sprida mina tankar om också du vill vara med.

Bara de senaste fyra veckor är ni ca 6.000 personer som varit in på min blogg och läst vad jag skrivit. En stor andel av er är inne kontinuerligt. Samtidigt gillas jag "bara" av 3%, och missar därmed 97% av er de gånger jag skriver på min sida.

Jag ska inte truga så mycket mer, ni gör ju precis hur ni vill. Du behöver inte Gilla mig, men visst skulle jag bli glad om du gör det.

Tror du andra  är intresserade av mina tankar, dela gärna vidare så  kan de också bestämma om de gillar mig.

 https://www.facebook.com/tomasastrom.cykelochlivet/?fref=ts

Nej, boken har inget med detta inlägg att göra, mer än att vi alla vill att vår omgivning gillar oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar