tisdag 23 april 2019

Röntgen, träningsuppehåll och kommande besked

Efter flera bra träningspass i rad var det idag dags för vila. Det låg i programmet och igår kände jag att benen var sega, så helt klart rätt val.

Trots träningsvila har det varit fullt upp. Ett späckat program på arbetet och sedan till Umeå.

På sjukhuset väntade röntgen av alla mina skador. Bröstrygg, ryggfrakturer, axel, nyckelben, revben och skulderblad. Många bilder blev det.

Hem igen och mer arbete på kvällskvisten.

För att hinna träna i morgon har jag nu också plockat fram cykelkläder mm. Jag har också gjort middag till morgondagen, då jag planerar att träna ungefär då.

I morgon förmiddag är jag tillsammans med mina ledare och på eftermiddagen väntar barn- och utbildningsnämndens AU. Sedan snabbt hem och ut och cykla i det jag hoppas är solsken. Vi får se om min planering håller och om kropp och knopp svarar när jag hoppar på cykeln.

På torsdag ska jag tillbaka till sjukhuset och träffa ortopedläkare och fysioterapeut. Då får jag svaren på skadeläget på alla skador utom ryggfrakturerna, och även ett nytt rehabprogram. På söndag ringer ryggläkaren och återkopplar kring ryggfrakturerna. Jag hoppas förstås på bra besked såväl torsdag som söndag.

2 kommentarer:

  1. Säg inte att du är tillbaks på jobbet också!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, sedan ett tag tillbaka är jag inte längre sjukskriven. Håller dock igen arbetstiden och försöker att inte överstiga i snitt 40 timmar/vecka, då kroppen fortfarande behöver mer vila än vanligt.

      Radera