tisdag 7 maj 2013

Premiär

Ikväll 18.30 hade vi säsongens första gemensamma cykelträning i Vännäs Cykelklubb. Vi var 12 hugade cyklister som dök upp för en trevlig stund i sol, värme och lite blåst.

På plast hade vi mycket rutinerade cyklister såväl några som precis funnit passionen för cyklingen. Vi vill även i fortsättningen locka alla typer av cyklister och ska göra vårt yttersta för att alla ska tycka att träningen både är rolig och givande.

Idag blev det en uppvärmning och lite enbenstramp. Vi körde därefter en uppdelning i två grupper med olika fart och sträcka. Därefter hade vi en uppsamling i Liljabacken där vi körde fyra intervaller, och alla fick välja hur långa intervaller just de ville köra. Allt för att alla skulle bli lagomt trötta. Efter intervallerna avslutade vi med en runda på en dryg mil uppdelad på två grupper.

Efter träningspasset tog jag, bror och Tomas Seco Lopez en extra tur till avtagsvägen mot Gräsmyr och tillbaka. En sträcka på ca 30 km. Totalt blev dagens runda ca 65 km, och det känns som att det var ett givande pass - i alla fall för mig.

Jag hoppas att även övriga cyklister blev lagomt trötta och känner att ni/de vill dyka upp även nästa tisdag. Kanske har vi också några andra som planerar dyka upp!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar