fredag 27 december 2013

Vännäs CK - Beställ kläder

Sedan en tid tillbaka finns information på Vännäs CK:s facebooksida om att det är dags att beställa cykelkläder inför säsongen som kommer.

Här kommer en extra påminnelse så att ingen av er som är intresserade missar att beställa.

Jag vet att flera i föreningen vid tidigare tillfälle köpt cykelkläder, men tänk på att vi troligen inte beställer några cykelkläder inför 2015. Därför bör de kläder ni beställer nu täcka behoven för både 2014 och 2015.

Själv har jag sedan tidigare 2 byxor och 3 tröjor med klubbens färger. Dessa har jag dock kört på 1-2 säsonger och de börjar vara lite tärda. Jag kommer därför att beställa 3 par nya byxor och 3 tröjor. Detta för att vara säker på att klara mig två hela säsonger.

Ni gör alla som ni vill, men allra minst bör man enligt min mening ha två av vardera. Samtidigt bör du tänka på att de cykelkläder du har nu kanske inte är särskilt fräscha 2015?

Observera att det också går att beställa väst och jacka.

Beställning ska vara gjord senast på nyårsafton. Därefter är tanken att vi skickar in beställningarna.

Du kan göra din beställning genom att lämna en kommentar här, skriva in din beställning på vår facebooksida under det senast inlägget som gjordes idag (27 december) eller så mailar du till föreningen: styrelsen@vannasck.se.

Ta nu chansen att bära de snyggaste?! cykelkläderna här i norr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar