fredag 24 januari 2014

Sjukt snart avfärd

Då var det slut på arbetsveckan och en trevlig fredagskväll väntar. Inom kort blir det för övrigt lite obligatorisk fredagstaco, precis som det ska vara.

I morgon bitti vid 06.30 åker jag mot Gran Canaria. Nu önskar jag mig i första hand att jag får vara frisk och inte får någon olycklig skada och i andra hand får det självklart vara hyfsat väder.

Tittar vi på dessa aspekter är kroppen just nu okej och jag har inga större skadekänningar. Visst balanserar det fortfarande i min gamla "krigsskada" i vaden, men i övrigt helt okej.

Vädret verkar bli lite sisådär. Inte så varmt och extremt blåsigt, men det blir nog helt okej åtminstone så länge man inte befinner sig efter kusten.

Sjukdomsbilden är i nuläget den stora osäkerhetsfaktorn. Jag är inte extremt förkyld, men jag har tydliga trötthetssymptom, huvudvärk och är rosslig.

Tillräckligt frisk för att arbeta, tillräckligt sjuk för att inte träna. När det dessutom är extra mycket arbete inför en resa kanske det inte är optimalt!? Har dragit ihop rejält med arbetstimmar denna vecka - vilket troligen inte snabbar på tillfrisknande!?

I går vilade jag dock några timmar under kvällen och dessutom blev det 10 timmars nattsömn, vilket är extremt mycket mer än vad det brukar. Tanken var att det skulle bidra till en vändning. Tyvärr är det inte bättre idag, utan det blir lite sämre för varje dag.
Skulle det kännas så här under veckan som kommer, blir det tyvärr inte mycket cyklat. Jag hoppas dock fortfarande på att det nu ska vända och måendet ska bli bättre. Det börjar dock bli lite tight om tid.

Målet är att första träningspasset ska starta om drygt 20 timmar. Det känns just nu som att det kan bli svårt.

Nu ska jag packa klart, ta alla medikamenter jag kan och mysa med familjen under kvällen. Då är jag frisk i morgon!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar