söndag 26 januari 2014

Gran Canaria 2014 - Utan kaffe

Allt är bra här på ön och det är mycket praktiskt med All-Inclusive. Jag undrar dock hur de tänker när det gäller kaffe!? Kaffe ska typ drickas konstant. Här finns kaffe till frukost men varken till lunch eller middag. Ett feltänk, ett rejält feltänk.

Ja, nu är ju resten bra - men inget kaffe. Hur tänker man?? Hur som helst har detta lett fram till att den vanliga dosen på ca 14 koppar nu är nere på 2. Inte bra.

Inom kort återkommer jag med en resumé av dag två av cyklingen och annat här på Gran Canaria. Den kommer dock inte innehålla något om kaffe. För det finns ju inget sådant....

5 kommentarer:

  1. Inget kaffe vilket uland ;-)
    Köp en burk nescafe så klarar du dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade det med mig, men saknar vattenkokare på rummet. Typiskt.

      Ja, ett land som inte inser att det alltid är kaffe till maten är inte med i matchen.

      Radera
  2. Finns det ingen bar på ditt hotell? Vi hade också All inclusive och upptäckte samma sak på vårt hotell - att det bara fanns kaffe till frukost. Men däremot fanns det full tillgång i barerna hela tiden. Så under dagen drack vi kaffe i poolbaren och efter middagen drack vi kaffe i den vanliga baren - obegränsad tillgång :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, Monica. Du har helt rätt. Utnyttjar man bara All inclusive på bästa sätt löser det sig. Men ,det ska finnas kaffe till maten.

      Jag har varit så upptagen av cykling etc att jag överhuvudtaget inte lyckats vara i baren. Jag ska se om det går att lösa de närmsta dagarna.

      Radera
    2. Äsch, du behöver ju inte vara i baren för att dricka kaffe gissar jag, bara att hämta förmodligen och sen får du väl dricka det på väg ut till cykeln eller på rummet eller på toan eller var du nu tillbringar de minuter du inte cyklar. 😀

      Radera