lördag 8 mars 2014

Stockholm on tour

På torsdagen tog vi oss ned till Stockholm med flyg. Vi är här nere ett antal dagar för att njuta av tillvaron

Efter att ha checkat in på hotellet och ätit lunch var halva torsdagen kvar. Melvin som bestämt att vi ska besöka så många museum som möjligt under resan fick bestämma. Det blev först polismuseum och sedan tekniska museet. 

Framför allt tekniska var poppis och vi blev kvar tills det stängde. Sedan middag på Medborgarplatsen o en Thai. Jag har ju träningsuppehåll, men soppan till förrätt var så stark att jag svettades som vid träning. Dock god.

Efter att ha vaknat upp på hotellet och ätit en kanonfrukost hade Melvin bestämt att dagen skulle fyllas av Skansen och Vasamuseet. Melvin var eld och lågor, framför allt på Vasa. Han tröttnar aldrig. Jag gissar att han tog ett hundratals kort med sin kamera. Bilder han skulle visa sina kompisar när vi kommer hem.

Igår eftermiddag åkte vi till min syster med familj. Det blev en trevlig middag och kväll. Vi blir kvar hos dem till söndag. 

Just nu är jag med Lisas man Anders på den fotbollsträning han håller i. Roligt att se och framför allt ett fantastiskt väder. Jag har sett mer sol idag än det varit hemma sedan nyår. 

Vad det blir sedan idag? Vet inte. Jag gissar dock att Melvin och hans kusiner William o Albin vill hitta på något skoj.

Ikväll blir det i alla fall lite Mello...

Jag har det alltså väldigt bra här i södern och vaden känns också lite bättre. Däremot är förkylningskänningarna kvar. Hoppas verkligen jag är frisk när jag kommer hem. 

Pallar inte att stå över mer träning än vad denna resa automatiskt innebär. 

Nu ska vi fortsätta att ha lite skoj. Hoppas ni satsar på samma sak.

6 kommentarer:

  1. Så roligt att Melvin verkar ha det superkul! Skoj att vara med de jämnåriga kusinerna samt att få se och uppleva så mycket! Något att berätta för kompisarna efter sportlovet! Ja naturligtvis tycker jag ju att det är bra att du och Katarina också har det trevligt! Kram

    SvaraRadera
  2. Låter riktigt trevligt.

    Hör och häpna, solen lyser även här idag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Otroligt att även ni har sol. Länge sedan man såg någon sådan i norr. Här i södern är det till och med gröna gräsmattor.

      Radera
  3. Jocke hann före mig ;-) Solen lyste verkligen på oss idag även om det blåste nått så
    ini bombens idag. Men trots det en kanondag idag :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här är det verkligen nästan sommar. Däremot har det även här blåst riktigt rejält.

      Radera