måndag 12 maj 2014

Maktlös

Idag blev det ingen träning. Det saknades både tid och kraft för detta.

Efter ett antal undersökningar kom Tova hem i natt från sjukhuset. Ingen vet vad som är fel, men läkarna tyckte det var bättre att hon åkte hem och väntade på svar från tester mm. Jag var sedan med Tova under natten och i dag har Katten varit hemma.

Vad som nu ska göras för att Tova ska må bättre är en gåta, och inte får vi någon större hjälp av läkarna, utan de har lite att arbeta på både vad gäller struktur, organisation och bemötande. Läkarnas förslag är att inte göra någonting just nu. Detta trots att Tova är helt utslagen och i stort sett bara sover. Vi ska enligt de vänta några veckor på provsvar. Sedan kanske det ska göras sömnmätningar, vilka görs tidigast om någon/några månader. Man känner sig verkligen maktlös.
Som jag vill det ska se ut. Tova är pigg och Melvin är med sin syster. Denna gång hjälper han till att öppna paket på hennes födelsedag. Tretton år blev Tova den 14 mars i år.

Att sedan Melvin påverkas så starkt och verkligen mår dåligt av att hans älskade syster inte mår bra är extra smärtsamt. Via en lärare hörde vi att han berättat på skolan idag hur ledsen han var och att det var jobbigt för honom. Det är verkligen viktigt att vi inte glömmer Melvin mitt i allt detta.

Själv har jag arbetat hela dagen, sedan gjort mat, varit med Melvin för att sedan åter efter att han somnat arbeta fyra timmar till. Inte helt optimalt läge när dottern mår dåligt. Men samtidigt går det inte att göra något särskilt för Tova i nuläget då hon mest sover. Då jag just nu har två jobb så är jag dessutom överhopad av arbete.

Av förståeliga skäl fanns inte en minut över för träning.

Nu är arbetskvällen snart slut, och vi hoppas att morgondagen blir en bättre dag.

Förhoppningsvis blir det i morgon träning med Vännäs CK.

2 kommentarer:

  1. Det skär i hjärtat över hela familjen som måste ha det så tufft! Jag önskar så att jag kunde hjälpa, men maktlös är ordet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack mor. Ni gör dock alltid det ni kan för att hjälpa.

      Radera