söndag 31 januari 2016

Allt är relativt sjukt

I mitten av veckan fick Melvin penicillin för halsfluss, då den var av den styggare sorten. Efter bara en dag fick han nässelutslag av penicillinet och läkarna bedömde att de inte skulle byta ut det utan låta halsflusset läka ut själv. Jag tänkte redan från början att detta var en mindre bra teori.

Igår började det visa sig att jag tyvärr hade rätt, då Melvin blev allt sämre. I morse var han så pass dålig att han behövde åka in till Umeå och där konstaterade de att han behövde medicin om sjukdomstillståndet skulle vända.

Sonen har nu varit dålig i 8 dagar och som det verkar är det många dagar kvar av lite mat, dryck och sömn. Dessutom en massa smärtor, trötthet och uppgivenhet. Jag hoppas att vändningen är på gång.

När vi vet hur det är för Melvin är det inte mycket att komma med för min del att jag smittats av sonens förkylning (ja den har han haft parallellt). Det har inneburit att jag sedan min sista träningsdag på Gran Canaria nu fått 12 dagar med helt utebliven träning eller endast bara lugnt rullande.
På Gran Canaria var vi båda pigga och rappa. Hoppas vi snart är där igen.
Tyvärr ser det inte heller ut som att det blir någon strukturerad och kvalitativ träning den närmsta tiden. Det är riktigt surt, då jag verkligen var på gång med träningen, och nu tänkte ta nästa steg. Men allt är som sagt relativt och mina "problem" är som en liten dammtuss om Melvins är ett bombnedslag.

Bara att tänka positivt för min del och önska att Melvin snart får må bättre.

2 kommentarer:

 1. Attans också, verkligen trist att höra Tomas...
  Krya på er grabbar!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. JA, det är irriterande med sjukdomar. För sonen är det riktigt tråkigt. För mig blir det surt om jag inte snart kommer igång med träningen. Men än ska jag egentligen inte sura då det mesta av träningen har flutit på i fyra månader.

   Radera

Min blogglista