tisdag 16 februari 2016

Nytt - för att ta nästa steg

Jag har under hela mitt liv ägnat mig åt egen träning och för 25 år sedan kompletterades det med att jag inledde min tränarkarriär.

Jag har ägnat mig åt väldigt många sporter under åren, både som idrottare och som tränare. Men min allra största erfarenhet och utbildning som tränare har jag inom ishockey.

Fram till 2009 har jag tränat andra och därmed på senare år haft begränsad tid till egen träning. Från 2009 och framåt har jag använt samma tid som jag ägnade åt att träna andra och den egna träningen till att bara träna mig själv. Från 2010 är det cykling som gäller fullt ut. Nu satsar jag så hårt det går med ett krävande heltidsjobb och familj.

Cykling är inte livet, men en stor och viktig del av livet.

Sedan tre år tillbaka har jag en blogg där jag skriver om cykel och livet. Allt eftersom intresset för bloggen ökat och mitt intresse av att dela med mig av mina tankar och erfarenheter utvecklats har jag allt mer funderat kring att lägga till och/eller ändra de forum jag använder. Att helt enkelt renodla lite mer vad jag sprider och vart jag sprider det.

Från och med igår tog jag ett, av det som längre fram kan bli fler steg.

Jag har nu startat en särskild sida på facebook som är frikopplad från min ordinarie facebooksida. Här kommer jag att skriva om både det ena och det andra och framför allt blir det ett naturligt och lätt sätt att följa min blogg om du gillar min facebooksida. Förutom mina blogginlägg kommer även annat dyka upp på sidan som inte alltid finns på min "vanliga" facebook. Fler bilder, mer text och bonusinnehåll är planen.

Jag kommer att ha en övergångsperiod, men planen är att längre fram bara länka till min blogg via min nya sida, och inte via ordinarie facebook.

Så är du intresserad av vad jag skriver kring cykel, träning, träningslära, kost och livet för en idrottande familjefar - gilla då min sida.

Tror du det finns andra som skulle vara intresserad av min sida? Dela då detta inlägg och eller bjud in andra att gilla min sida (görs via min sida).

Här kommer länken som tar dig vidare till min nya sida: https://www.facebook.com/tomasastrom.cykelochlivet/?fref=ts

Nu satsar jag på att inte bara bättra samspelet med er, utan också utvecklas som idrottare. Jag tar ytterligare ett steg i dag genom att inom kort bränna av ett intervallpass. Jag återkommer med hur det gick.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar