torsdag 20 april 2017

Inte sjukt bra och inte bra sjuk.

I veckan har jag varit i med min familj i Stockholm.

Det har då som ni förstår inte blivit mycket träning. I onsdags kväll bestämde jag mig dock för ett kortare träningspass i gymmet på hotellet.

Jag tog cykeln och trainern och gick dit.

Det hade gått fem veckor och en dag sedan det senaste träningspasset då jag var i pulszon fem. Trots det hade jag bestämt mig för att det skulle räcka med en träning där måendet var så pass ok att det fungerade för att jag ska göra tävlingspremiär på lördag.

Det blev 15 minuters uppvärmning och sedan väntade 7 tvåor med en lugnare etta mellan varje. Resultatet. Ja, inte var det sjukt bra precis. Krasslig och sjuk i fem veckor och inga intervaller sätter sina spår. Däremot var det första cykelpasset på mycket länge det överhuvudtaget det gick att trycka på och hela tjugan kände jag mig okej. Alltså var jag inte bra sjuk, vilket var bra.

Jag kände mig alltså frisk, men formen var av förklarliga skäl inte bra.

Det räckte dock för att jag preliminärt skulle bestämma mig för tävlingar i Barsebäck till helgen. Visst är det fortfarande lite rossligt, men det kan vara allergin jag får varje år. Så måendet av träningen har inte blivit sämre.

Så utifrån detta åker jag till Barsebäck i morgon medan Katten och Melvin åker hem.

Jag har som mål för helgen att kunna ta i, utan att kroppen sätter stopp. Sedan får jag vara medveten om att formen inte finns där och acceptera det. Ingen kan vara bra utan bra träning, men trots det är det inte helt lätt. 

Idag var vi på Naturhistoriska, och där är de verkligen inte i toppform.....2 kommentarer:

Min blogglista