söndag 16 september 2018

Hektisk helg, med kaos och ordning

En riktigt hektisk helg med mycket aktivitet. Dock ingen cykling. Men ändå lite cykelrelaterat.

Jag och Katten har ägnat hela lördagen och söndagen åt att organisera tillvaron. Eller åtminstone skapa lite ordning på saker och ting. Vi har städat ur rum, rensat garderober, rensat och städat ett uteförråd, burit ut allt ur husbilen då cykelsäsongen nu är slut, städat cykelgarderoben och gjort en rejäl makeover av cykelgaraget.

Vi bestämde oss innan vi började för att slänga och ge bort så mycket som möjligt. Det har gått ganska så fint. Vi har nu en extremt stor hög ute med grejer som ska bort. Du som blir orolig utifrån bilden nedan. Cyklar, cykelväskor och bil blir kvar. Men allt i bakgrunden är på väg ut.

Fram mot kvällen var vi så klara med det mesta. Så på två dagar har vi fått en hel del gjort. Skönt att cykelgarderoben nu åter är organiserad och anpassad för höst och vinter.

Cykelgaraget är även det anpassat med framplockade trainers, höstcyklar och tempohojen upphängd på väggen. Till vänster om denna finns plats för racern, men den ska jag nog hoja på lite till innan den hängs upp.

Vi har också gjort något vi inte orkat på fyra år och kämpat för att framför allt mentalt orka med. Återkommer kring det.

Nej, vi mäktade inte med att packa ihop allt skräp och köra bort det. Det får helt enkelt bli en annan dag.

Vad gäller hur det ska se ut med cyklingen framöver har inte så mycket klarnat. Rensade både i huset och i tankarna under helgen, men inget är klart. Det lär framkomma på en blogg nära dig när jag har något att informera om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Min blogglista