torsdag 18 april 2013

Mallorca 2013 - dag 5: Betlem - Ensam, men stark

Ytterligare en bra dag i solen. Jag kände mig pigg och utan större krämpor när jag vaknade. Därför bestämde jag mig för en cykelrunda trots att bror skulle ha vilodag.


Dagens träning lades upp lite mer lik en vanlig träning i Sverige. 10 minuter lugnt, därefter ganska hårt i 50 minuter, tills vägen tog slut. Då hade jag nått Betlem en vacker by utefter havet.


På tillbakavägen tog jag några avstickare mot havet, i övrigt efter kusten tillbaka till Alcudia. På tillbakavägen blev det 60 minuters distanstempo och 10 minuter lugnt på slutet.Totalt blev det 7 mil på dagens cykelrunda varav 2 av dessa gick efter en liten kustväg. Det var den finaste miljön jag hittills sett på öns östra sida.

 




Det blev alltså ytterligare en riktigt bra dag i cykelns tecken, där kroppen fortfarande svarar bra trots cykling fem dagar i rad.

 
Efter cykelrundan har jag hunnit med både lunch, en lång promenad och en del arbete. Snart är det dags för middag, undrar vad som vankas? Morgondagens program är inte spikat så det får jag återkomma om.  
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar