onsdag 15 maj 2013

I like my bike

Den senaste veckan har jag gjort mitt bästa för att få Sverige ur lågkunjunkturen. Mitt första bidrag till detta dök upp idag. Det handlade om diverse prylar från Cyclecomponents.


Bland annat ett enklare mekställ, som kan vara bra att ha.


Slangar och däck behövs ju alltid.

Jag passade också på att ladda upp med lite energi inför sommarens utmaningar.

Jag berättade häromveckan att min MTB var ur fas och att kedjan hoppade ca 500 ggr på 90 minuter. Efter en ordentlig genomgång och ett felsök hittade jag problemet. Det visade sig att en av länkarna på kedjan fått sig en smäll och det innebar att kedjan inte gick att böja ordentligt.

Jag gissar att skadan inträffade när vi i slutet av september körde ett multisportlopp och jag körde in i issörja blandad med en djup vattenpöl som gjorde att det tog tvärstopp. Det blev en rejäl vurpa med vad jag trodde för stunden endast en kall och blöt upplevelse. Men uppenbarligen hade den även andra följder. Nu borde det dock bara vara ett kedjebyte från att MTB-cykeln är  igång igen.


För andra gången i rad som jag beställer grejer så dök det också upp en överraskning - lite gratisgodis. Denna gång någon form av skumgodis kallad - I like my bike.

 
Jag tror att fler trevliga paket kan komma i veckan. Vi får se om jag har rätt.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar