tisdag 14 maj 2013

Tappra i kylan

Åtta modiga tjejer och killar trotsade vädrets makter och mötte upp till dagens cykelträning med Vännäs CK. Vi arbetade för att få upp värmen, men inte var det helt lätt. När det är fem grader, spöregn och väldigt blåsigt - då ska det mycket till om man inte ska frysa.

Alla var positiva och gjorde sitt bästa, men självklart hade kvällen blivit trevligare med bättre väder. Hur som helst så körde vi ca 8 km uppvärmning, därefter två gånger fem minuter i hög fart följt av två förföljelselopp på ca 4 minuter vardera. Efter detta tog vi långa Västeråsrundan hem. Några frös lite för mycket och var tvungna att ta en lite kortare tur hem.

Jag hoppas att ni som kom i dag tyckte att det kändes ganska okej trots förutsättningarna, och att ni inte blev allt för skrämda utan kommer även i fortsättningen. I dag var vi två nya och förra veckan kom tolv stycken på träningen. Det finns också några stycken till som sagt de ska dyka upp, men ännu inte gjort det. Vi börjar alltså närma oss ett 20-tal cyklister, som skulle kunna dyka upp på våra träningar. Cykelintresset ökar. Visst fortsätter det så!?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar