torsdag 23 maj 2013

Träningstävling

Ytterligare ett arrangemang i Vännäs CK:s regi genomfördes under onsdagskvällen. Vi körde denna vecka en extra träning i form av en träningstävling. Vi cyklade tre varv på en varvbana på 9-10 km, varav ca 3 km var på grusväg.

Vi var totalt 10 cyklister som dök upp och det blev en trevlig kväll. Även denna kväll var vädret riktigt bra. I fjol var det om jag inte minns fel 3-4 bra dagar på hela sommaren. Nu har vi haft fler bra dagar på bara en vecka. Vi får hoppas att de fina dagarna inte är slut för i år....

Träningspasset blev mycket bra och jag kände mig pigg och stark. Jag hade redan innan bestämt mig för att göra så många ryck jag bara hann på den begränsade sträckan och tiden - och så blev det. Jag körde 10-12 ryck, och det kändes bra i kroppen. Framför allt är denna typ av träning bra för mig, då jag under säsong först mot slutet av juli brukar ha styrkan inom detta område.

Jag förstod redan innan att det inte skulle gå att bli av med bror, vilket också var fallet. Johan J hängde också på utan större problem. Jag är som bevisats mången gång förr ingen spurtfantom. Det bevisades även denna gång då jag drog upp en långspurt (inte särskilt taktiskt) och höll till några meter före mål då jag blev avslagen av bror.

Detta blev en riktigt bra dag och jag hoppas att alla andra också var nöjda med dagens träning. Kvällen avslutades med ett gemensamt fika innan det bar av hemåt.

Om intresse finns får vi överväga någon liknande aktivitet senare under säsongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar