onsdag 4 december 2013

Mycket av mycket.

Efter arbete hela dagen var det dags för sonens innebandyträning. Jag har varit tränare under många år, både till vuxna och till barn - men aldrig så små barn. Att ansvara för 8 åringar är roligt, men samtidigt är det lite av en utmaning då de kanske inte alltid har fullt fokus på vad de ska göra. Men det går bättre och bättre.

Under dagen har Tova blivit dålig och troligen är det åter lunginflammation. Utifrån Tovas multifunktionshinder och att vi till viss del saknar assistenter de närmsta dagarna blir det som många gånger tidigare tufft på olika sätt när Tova inte är frisk.

Jag hoppas dock att jag kan åka en stund på vår personalmiddag i morgon och att vi kan ha besök på fredag. Det är dock mycket osäkert, så vi får se hur det blir.

Vad gäller träningen har jag nu trampat på i tre dagar i rad. Ligger på ca 3,5 timme hittills denna vecka. Benen kändes aningen sega i dag. Troligen blir det vilodag i morgon och då får vi se därefter om kroppen åter piggnat till. Jag hoppas på ytterligare minst två ordentliga cykelpass denna vecka.

1 kommentar:

  1. Ja du Tomas det är inte lätt med sjuka barn inte. Jag tror jag förstår lite av hur ni har det. Vår äldsta dotter är reumatiker med svåra ledproblem som följd operationer och proteser mm. Det är aldrig kul när ens barn inte får vara friska. Det är ju som det som är viktigast av allt i livet!
    Jag hoppas verkligen det inte blir värre utan att ni får ha era guldkanter i tillvaron trots allt! Vet hur viktiga de är Tomas. Ni har mina tankar.

    SvaraRadera