tisdag 25 mars 2014

Träningsmängd under 2014

Nu verkar magsjuka nummer två i familjen på bara en vecka vara avslutad, och kanske återgår det mesta till vardagen!?Ja, detta under förutsättning att ingen annan nu drabbas. Eller kanske Melvin för en tredje gång? Jag hoppas att vi alla slipper.

Veckan som var blev det 7 timmars träning och nu har jag kört trainer eller cyklat utomhus under 92 timmar sedan den 1 januari 2014. Det är mer än tidigare träningsår och det känns som jag ligger bra till med träningen. Även träningens kvalitet har hittills varit bättre i år än tidigare år.

Under denna vecka blir det en lugn vecka med kanske 4-5 timmars träning och minst tre dagars vila. Allt för att jag ska vara pigg och fräsch under första veckan i april då det förhoppningsvis blir en riktigt rejäl dos med cykling på Mallorca.

Planen är att förutom vila i dag måndag, vila onsdag och fredag. Övriga dagar trampar jag på.

Nu ska jag göra mitt yttersta för att hålla mig från förkylningar och skador fram till nästa måndag då vi åker mot Mallorca. Ja, självklart är planen att jag ska hålla mig fräsch även under träningsveckan. Vi får se om jag lyckas.





3 kommentarer:

  1. Bra mängd. Låter klokt att ta ned träningsmängden inför mallis jag tänker precis likadant!
    Det blir nog med mängd på plats den saken är då säker i alla fall :-)

    SvaraRadera
  2. Bra jobbar i vår.

    För egen del löser det sig själv med träningsmängden inför Mallorca då jag typ inte hade någon tid förra veckan och är förkyld denna vecka...

    SvaraRadera