onsdag 7 maj 2014

Som ond bråd död

I går kväll var det dags för den andra gemensamma VCK-träningen för säsongen. Denna gång blev vi många och engagerade cyklister - skoj.

 Ingången på denna träning blev teknikträning med enbenstramp, igångdrag, kurvtagning, effektiv klungkörning, belgisk klunga mm. Sedan blev det också intervaller enskilt och i par, både slätdrag och i backe.Jag hoppas att de närvarande tyckte att den träning jag planerat kändes okej och behövlig.





Onsdag till fredag är jag och min ledningsgrupp på arbetsdagar i Umeå. För att i alla fall få ihop lite träning tog jag idag cykeln till Umeå. Det blev en tidig morgontur med hyfsad intensitet. 40 km senare var jag framme och trots nollgradigt hade jag inte frusit ihjäl - vilket var positivt..... Nu har vi arbetat med utvecklingsfrågor hela dagen, sedan middag vid sju. Därefter har vi kört ett antal frågetävlingar och haft det trevligt. I morgon fortsätter arbetet, så får vi se om jag hinner ut på en kort cykeltur mellan avslutade möten och middag.

För övrigt kan sägas att om du på en cykeltur har på dig mycket kläder som blir väldigt varma och svettiga, kläder som du efter avslutad cykeltur tvingas pula ned i en plastpåse då du ännu inte fått tillgång till något hotellrum, för att därefter ha kläderna liggande i plastpåsen under nio timmar då du slutligen får ditt hotellrum  - då har du problem.

När du sedan hänger upp alla kläder i rummet och lämnar rummet i 4-5 timmar för att sedan kommer tillbaka, då  kommer du tillbaka till ond bråd död.

Hotellrummet luktar nu värre än ett omklädningsrum för ett juniorlag i ishockey. Det luktar värre än om du haft döda råttor som fått ligga i ett hörn. Det luktar inte mumma på något sätt. Då jag har många års erfarenhet av lagidrott och fantastiska dofter från omklädningsrum så tyar jag och överlever. Jag tror många hade emigrerat vid det här laget....






6 kommentarer:

  1. Monica Lundqvist8 maj 2014 kl. 07:52

    Ja den luktkänslan känner man igen: -)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som ishockey- och sportmor rent allmänt förstår jag att du har full koll.

      Radera
  2. Jag kan föreställa mig stanken (med en lätt rysning)... Kan tänka mig att de måste sanera hotellrummet efter dig. Med tanke på att det är sjukhusets hotell så borde de dock ha god tillgång till starka rengöringsmedel ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA, det är ju praktiskt med bra möjligheter till att sanera rummet...

      Radera
  3. Bra klubbträning, alltid kul att läsa om. Porten in till cyklingen ni verkar ju ha ett uppsving i Vännäs dessutom lycka till!
    Usch ja den stanken den stankten! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för det. Ja, vi är helt klart på gång här i Vännäs.

      Stanken - ja den är rejäl, men man vänjer sig...

      Radera