fredag 12 februari 2016

Vännäs CK har snyggast cykelkläder!?

För snart fem år sedan på väg hem från Vätternrundan väckte jag, bror (Joakim Åström), Klas Hjelm och Johan Johansson tanken om en gemensam cykelklubb. Det ledde fram till att vi inom kort bildade Vännäs CK. 

Sedan dess har det hänt väldigt mycket. Vi har bland annat arrangerat Vännästrampet 5 gånger och den 6:e  upplagan äger rum söndag den 17 juli 2016. 

Vi har också genomfört 3 gemensamma resor till Mallorca varav de två sista haft många deltagare. 
Tempodräkten som jag hoppas ska få åka fort i sommar
Den 5 april 2016 åker vi för fjärde gången till Mallorca för ett bra träningsläger och trevlig social samvaro. 

Vi har dessutom under åren också blivit allt fler som tränar i klubbens färger och som deltar på olika arrangemang runt omkring i Sverige. Fortfarande finns mycket att göra, men vi är en bit på väg.
Väst och tröjans utseende i årets kollektion (tightare än vad bilden visar)
I samband med att vi startade Vännäs CK var det också viktigt att hitta en tilltalande tävlingsdress. Efter en hel del dialog bestämdes hur våra klubbkläder skulle se ut, och sedan dess har de haft samma utseende.
Största skillnaden vid årets beställning är byxorna. Annan passform, ny hängseltyp och en kraftigt uppdaterad padding.
Vi har vid ett antal tillfällen beställt cykelkläder och nu i vår var det åter dags. Vi behåller layouten, men i år går vi från Elite till Pro. Det innebär annat tyg, tightare passform och rent allmänt ännu högre kvalité. Färgerna och layouten blir densamma, men självklart kommer det till viss del se annorlunda ut då tyg återger färger på olika sätt.
En jacka i klubbens färger kan aldrig vara fel?
En nyhet denna gång är att vi nu kommer att köra med designade arm- och benvärmare vilket vi inte tidigare haft.
För första gången klubblayout på armvärmarna
Preliminärt dyker kläderna upp innan påsk.

Det är klart att vi är partiska, men jag skulle nog säga att vi har cykelkläder som är snyggare än de flesta andra cykelklubbars. Hur tänker du? Hur ska cykelkläder se ut för att vara bra och tilltalande?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar