onsdag 3 april 2013

Är ramen död?

I dag körde jag mitt andra pass denna vecka. 75 minuter blev det idag. Jag startade med 15 minuters uppvärmning och följde upp med 15 minuter med bra tempo. Därefter cyklade jag lite lugnare i 5 minuter för att därefter tycka på rejält sista 40 minuterna.

Det kändes riktigt bra. Snittade ca 300 watt under de sista 40 minuterna, 94 i kadens och en snittpuls på 89%. Benen kändes fräscha hela passet, vilket var ett tag sedan. Nu är jag jättetrött. Men jag fick fira ett bra pass med laxmackor och mjölk - gott.

I morgon ska jag hämta ut min racer från cykelfirman efter en total genomgång och bedömning av ramens status.

Tanken är att kedja, styrlinda och vajrar ska vara bytta. I övrigt ska min kära Canyon Ultimate CF SLX  8.0 genomgått en riktig "vårservice".

Allt hänger dock på domen - lever cykeln eller är den död!? På Gran Canaria fick ramen en skada som vi nu ska klara ut om den innebär att jag måste inhandla ny ram eller om den kan överleva en säsong till. Jag har varit i kontakt med Canyon och visat upp bilder på ramen - de är tveksamma. Därför ska en del tester genomföras innan beslut om frikännande eller dödsdom. Återkommer med resultat....3 kommentarer:

 1. Jag tror den får godkänt.

  Du verkar grymt stark. Själv är jag allt annat än stark då febern fortfarande har mig i ett järngrepp

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ser allt mer lovande ut. Endast känningar i vaden och rädsla för sjukdom stör. Många runt omkring en hostar och snörvlar.

   Och ja, jag hoppas den inte får dödsdomen - både dyrt och opraktiskt

   Radera
 2. "Sten" sa på telefon att den såg fin ut! :-)

  SvaraRadera