måndag 18 november 2013

Ge mig en utmaning!!

Det känns lite annorlunda i år. Jag har ännu inte spikat några lopp för nästa sommar. Jag har inte heller inplanerat några övriga cykelaktiviteter under tiden maj-september. Visst har jag en del idéer och hypoteser, men inget är klart.

Många i min omgivning anmälde sig till Cykelvasan, jag hoppade detta. Det är klart det går att i sista stund köpa sig en startplats, men det är inte troligt det sker och framför allt är det inte inbokat.

Jag har kört Vätternrundan tre år i rad, men att efter i år nått alla mina uppsatta mål då jag cyklade på 7.44 med en riktigt bra känsla kände jag inte att det fanns några nya mål att sätta upp denna säsong. Alltså - inte heller någon anmälan till Vätternrundan.

De lopp jag brukar köra här i norr då? Ja, datum för dessa verkar ännu inte vara fastlagda. Därför går inte heller dessa att planera in.

Nya utmaningar? Ja, det skulle vara riktigt skoj. Behöver det vara i Norrland - nej inte alls.

Så jag säger som rubriken - Ge mig en utmaning. Eller åtminstone ett tips. Vad skulle jag kunna delta på i sommar som skulle motivera mig för all den träning jag vill och förhoppningsvis kan sätta in? Vad skulle kunna få mig på ännu bättre humör?

Alla tips är välkomna, men utgångspunkten är att det ska ske på en racer, möjligen MTB men det är inte lika tilltalande.

 

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Riktigt så stor utmaning hade jag nog inte tänkt mig. Det blir mer av Mission impossible. Men det är klart, är utmaningen långsiktig på en sådär 15-20 år, så kanske.

   Radera
 2. Du kan kolla in på bloggen min nästa vår.... Vi hade en grymt bra länkad lista över alla intressanta cykelarrangemang där!
  Kanske prova på Veteran SM linjet nästa säsong. Det var så jag kom in i tävlandet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lite långt till våren....

   Ja Veteran SM skulle självklart vara roligt, men tävlingarna brukar ligga så extremt långt från hemorten. Vet du var det är 2014?

   Radera
 3. Mmm! Men så hinner du planera ordentligt också ;-)
  Tyvärr, det kan ta tid innan det dyker upp någon som tar på sig
  arrangemanget! Kommer nog inte än på ett par tre månader...
  Eftersom det gick i Ystad i somras håller jag tummarna för Järvsö/Ljusdal!
  Det vore väl inte dumt hyfsat nära.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår att det tar tid innan någon tar på sig detta. Det är ju dessutom många andra arrangemang där datum kommer ut sent. Jag har förståelse för detta, men det blir lite svårare att planera. Vet vi när i tid som SM kommer att ligga?

   Radera
 4. Glömde nämna, mina tre stoora nästa säsong!
  Tar dem i den ordning (jag tror)de kommer:
  * BikeBoost Umeå
  * Gottne veterancupen, tempo ev linje
  * Veteran SM, tempo, partempo ev linje

  SvaraRadera
 5. Jag har redan bestämt mig för att satsa på Gottne linje.

  Bikeboost är alltid intressant förutsatt att det blir någon tävling. I fjol blev den ju inställd, och jag vet inte hur de tänker inför 2014.

  Självklart skulle Veteran SM vara spännande om det inte var längre bort än du hoppas.

  Jag har ju också en tanke/vision om att det kan bli tempo i år eller framöver.

  SvaraRadera
 6. Då hoppas jag vi ses på nått tempolopp till sommaren Tomas :-)

  SvaraRadera