torsdag 24 mars 2016

Mallorca - Rundorna planerade

Ja, då börjar det närma sig. Inom kort åker vi till Mallis för det årliga träningsläget. Varken form eller kropp är där den borde, men det väljer jag just i dag att bortse ifrån.

Vi blir totalt 14 cyklister och jag har fixat bokning och allt det praktiska. Nu i kväll har jag suttit och knåpat på PM nr.3 som inom kort dyker upp hos alla deltagande cyklister. Där framgår allt som gäller för hela resan.

Jag har också suttit och i detalj planerat hur våra dagsetapper ska se ut, och visst blir man lite taggad. Jag tror mig ha fått till 4 riktigt utmanande rutter, två lite lättare turer och sedan har jag planerat in en vilodag. Jag räknar med 30 timmars effektiv cykling, 11000 höjdmeter och ca 70 mil på våra sex cykeldagar.


Jag räknar med att vi bland annat hittar till Port de Valdemossa, Port de Soller, Puig Major, Orient, Sa Calobra, Randa och Petra.

Vi har förhoppningsvis fint väder, trevligt sällskap, fina vägar, vacker natur och utmanande klättringar att se fram emot.

Innan denna resa kommer jag att ha ytterligare fem dagar på ön med Katten. Även då hoppas jag att vi får till en hel del cykling.

Ska bli skönt att komma till bara vägar och förhoppningsvis bra värme.

Sedan dök våra nya cykelkläder upp i kväll, så förutom planeringen inför Mallisresan har jag ägnat ett antal timmar åt att hantera alla cykelbeställningar så cyklisterna kan få ut sina kläder inom kort. För övrigt såg kläderna riktigt trevliga ut.

Cykling? Inte idag. Jag hoppas både på mer tid och att kroppen känns bättre i morgon.

3 kommentarer:

  1. Ojojoj säger jag! Hoppas verkligen att jag och Danne får hänga med på de turerna framförallt Puigen och Calobra... Det verkar nästan osannolikt att man snart är där :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blir riktigt trevligt bara kroppen min vaknar. Jo, nog ska ni kunna hänga på. Sedan är det nog så att det inte bara är turerna som ni beskriver som blir tilltalande. Jag anser att minst två turer till blir episka. Men alla hoppas jag ska bli bra. Ja, snart är vi på plats. Skoj.

      Radera
  2. Spännande att höra vilka turer ni tänkt er, 6v kvar tills vi åker.
    /Fredrik

    SvaraRadera