lördag 25 juni 2016

Idag var jag med i P1 - Om blogg och bloggskrivande, om livet och döden

För någon månad sedan fick jag besök av Sveriges Radio P1. De ville prata med mig och om min blogg. Denna gång var det dock inte cyklingen de var intresserade av utan mina tankar och känslor kring Tova, och hennes sjukdom och död.

De hade helst önskat att jag skulle spela in direkt i studion med de andra medverkande. Det var dock inte möjligt då inspelningen var en fredag då jag var söderut på en av Sverigecuptävlingarna.

Därför fick det bli så att intervjun skedde hemma hos mig och det sedan klipptes in i programmet som helhet.

Själva programmet i P1 skulle handla om "Livet på nätet - Från vaggan till graven."

Som ni som intervjuats på ett eller annat sätt vet, gå det inte fullt ut att direkt efter intervjun svara på om det blev bra eller ej, då det handlar om vad som kommer med i intervjun och i vilket sammanhang det sätts in.

Det var därför först i dag jag fick se om min känsla från samtalet vi hade till utfallet på radio var likartat. Programmet sändes nämligen i dag klockan 11.03.

Jag tycker överlag att många delar i programmet var intressanta och min del kändes helt okej. Om någon av er mot förmodan vill lyssna finns länken här nedanför. Min del av programmet ligger inom intervallet 26.30 till 31.15. Men lyssna gärna även på det övriga. Det fanns en hel del bra tankar kring vårt liv på nätet.

Här hittar du programmet om du skulle vilja lyssna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar