onsdag 22 juni 2016

Polar - En service och inställning som överträffar alla förväntningar!!

Jag har använt Polar sedan jag började träna. Jag blev därför nöjd när V650 kom ut på marknaden. Tyvärr var det så att det när jag köpte min nya cykeldator var det flera funktioner som saknades. Exempelvis gick det inte att köra effektmätning med min Stages.

Det blev därför så att jag bara använde min Cykeldator från april till juni 2015. Sedan köpte jag en cykelklocka från Polar. En V800. Den nya cykelklockan har fungerat riktigt great, även om den ibland är väl liten och du endast kan visa tre olika infoområden samtidigt.

Här under våren fick jag så veta av Erik From att Polar V650 som jag slutat använda nu var rejält uppdaterad. Det gick någon månad sedan fick jag veta att Polar nu löst det så att V650 nu har alla funktioner som jag från början önskade.

Jag tog då fram min V650, men insåg till min besvikelse att glaset hade spruckit. Jag hade helt enkelt inte varit tillräckligt försiktig med den när den varit undanstoppad och den måste ha blivit klämd.

Jag tänkte att jag fick hålla tillgodo med min klocka eller köpa en ny V650. Men så mailade jag Polars Support och de meddelade att de kunde byta glaset till en billig penning. Riktigt positivt.

Så i måndags skickade jag iväg cykeldatorn till Polar och redan i dag onsdag var den åter i min brevlåda. Vilken snabbhet och service!

När jag öppnade förpackningen var jag nyfiken på om de fått till lagningen och vad det skulle kosta.
Jag tittade på följesedeln och såg att de hade lagat Cykeldatorn helt gratis!

Så tog jag fram min V650 och inser då att det inte är "min" cykeldator. De har inte lagat den, jag har fått en helt ny cykeldator och helt gratis.

Det kallar jag service och goodwill grande! Riktigt imponerad.

2 kommentarer:

  1. Jo, de har en hel del bra sidor. Är snabba och tar saker på allvar. Å andra sidan finns det flera märkliga funktioner de helt sonika valt bort i M400, men som finns i V800. Eller vad sägs om att ta bort tidtagarur och timer? Vanliga klockfunktioner som fanns på digitalur på 90-talet...

    Har också v650 och är riktigt nöjd, men varför kan man inte köra GPS på sparlåga likt i V800? På cykel kan man mycket väl behöva dryga ut batteritiden trots generösa 10 timmar (som dessutom är betydligt fler)...

    Så... Mycket är bra, men det som brister är frustrerande småsaker som är motsatsen till goodwill!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, Simon. Det finns en del saker att önska och en del vi kan fundera kring när det gäller olika produkter. Så tänker jag också. Här är det dock själva företagets produkter och hur de arbetar kring detta. Goodwill tänker jag handlar mer om bemötande och hur de hanterar problem mm, och där tycker jag de är ypperliga.

      Radera