tisdag 14 mars 2017

Kalas för Tova som skulle fyllt 16 år idag

Idag är det vilodag från all träning. Det är så av två anledningar. Den första är att jag tränat mycket på slutet och kroppen behöver lite vila. Ja, även skallen. Sedan är det en speciell dag där träning kommer i andra hand.

Idag är det Tovas födelsedag. Hon skulle ha fyllt 16 år och vara värsta stortjejen. Men hon finns inte med oss utan bara i våra minnen.

Det är den tredje födelsedagen där Tova inte är med och i år körde vi mer på kalasupplägget, än sorgupplägg.

Jag gjorde därför favoritmat till oss alla, vi har efterrätt vi snart ska äta och självklart finns det godis på kalaset.

Jag och Katten fick hemlagad pizza och Melvin hamburgare med pommes.
Till efterrätt vankas kladdkaka.

Tova gillade film och därför passade det ju fint. Melvin fick välja, så det blev Harry Potter.

I en paus på filmen visade Melvin fyra teckningar han i går kväll gjort i hemlighet. En var en grattisteckning, en annan visade hur mycket han älskar Tova och en tredje vilka andra han känner som också dött och finns med Tova där de är.

Tova kallades för Storspoven och det är verkligen ett kännetecken för henne. Den fjärde teckningen föreställde en Storspov och var också den enda av de fyra teckningarna Melvin ville skulle med på bloggen. 
Melvin hade verkligen gjort fint till sin älskade syster.

Nu är det snart efterrätt och vi ska fortsätta se filmen. Vi ska också tänka på Tova och bara försöka hitta glada minnen.

Älskar och saknar dig för alltid min älskade Tova❤️❤️❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Min blogglista