söndag 19 mars 2017

Ny cykel och mycket hosta

Snart är det säsong och det innebär premiär för min nya cykel. Eller, den är ju inte helt ny. Åtminstone inte hela cykeln.

Ursprungligen köpte jag min nya Cannondale i slutet av juni 2016. Efter att ha kört en tävling och fått till inställningarna som jag ville hade jag också mina bästa linjelopp för säsongen. Det gör att det ser lovande ut nu inför den säsong som kommer.

Men vad är det då som är nytt? Jo, som många av er vet blev det haveri med cykeln i slutet av säsongen. Team Sportia i Umeå och Cannondale fixade så jag fick en ny ram. Denna ram är alltså helt okörd.

I veckan anlände också min nya sadel. En Specialized s-works toupe. 

Så med andra ord är det mesta nästan nytt medan ramen och sadeln är helt nya. Ska bli roligt att snart få rulla igång min Cannondale Supersix evo hi mod Etap.

Hur det går med träningen? Ja, på den fronten är det inte riktigt lika roligt. Riktigt rossligt, ont i kropp och hals och en bra bit till träning. 

I natt somnade jag första gången vid 05.30, vilket inte är helt optimalt. Med ont i halsen, rossel och hosta blir det gärna så.

Hoppas på att det snart vänder.

1 kommentar:

  1. Hej Tomas,
    Trist med hostan - det borde förbjudas.Själv har jag kommit igång med utvecklandet på allvar, har kört alla dagar den här veckan. Men en helt annan sak: Var bodde du på Mallorca? Vad heter hotellet och är det något du rekommenderar? Ska dit den 10 april, med två söner och en kompis.

    SvaraRadera

Min blogglista