torsdag 31 mars 2016

Mallorca - Trasig cykel, Storm, Randa och träffade några av er

Dagen är tillända. Det blev en tidig morgon med uppstigning före fem. Sedan en lång resdag och på slutet lite cykling i lugnt tempo. 

Dagens fråga. Gissa hur lång tid det tog från att jag äntrade hotellrummet tills cykeln var klar för avfärd? Som hjälp kan jag säga att jag använde min nya Scicon cykelväska.

Vi han även med ett tekniskt stopp där bakväxeln på kattens cykel behövde lagas.

En fikapaus han vi med trots sen start och service på cykel.
Vi hälsade på Randa så drygt 80 km, 3 timmar och ca 750 hm. 

Stormvindar på cyklingen, men gillar det bättre än det väntade regnet som ska dyka upp i morgon och vara på plats hela dagen.

På kvällen har vi ätit middag på hotellet och varit på en promenad för att hitta en supermarket.
Det blir en tidig kväll, så de längre och mer utförliga inläggen kommer senare under resan.

För övrigt har tre stycken av er som läser min blogg kommit fram till mig idag och pratat en stund. Skoj att ni också är på Mallis och ett litet snack uppskattas alltid😊.

4 kommentarer:

  1. Jag vet svaret, men ska inte skvallra... Jag vet också att det inte tog mig många minuter mer att sätta ihop min cykel, som packats i en evoc-väska :)

    SvaraRadera
  2. EVOC eller SCICON om ni måste välja?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är nöjd med min evoc. Den är lite nättare, och lättare än Scicon. Man måste dock ta loss styret och pedalerna när man packar cykeln i den, vilket inte behövs i Scicon. Scicon är betydligt lättare att dra, när man ska transportera den. Slutsatsen är väl att Scicon går snabbare att packa/packa upp och att den är enklare att dra. Evocen är lite nättare och är säkert lättare att packa i flygplanet. Det är nog en smaksak helt enkelt :)

      Radera
    2. Håller med Katten. Nu har jag nyss invigt min scicon, men i nuläget är jag mycket positiv. I stort sett ingen tid för att packa och packa upp. Otroligt lätt att styra. Är den bara hållbar, då har jag inget att klaga på.

      Radera