söndag 29 april 2018

Tempo, cykelvideopremiär och snart utan husvagn!?

Idag stod det en hel del fixande på programmet. Detta skulle göras hos Melvins morfar, Tommy i Hössjö.

Då jag ändå ville få till lite träning så bestämde jag mig för att cykla dit och hem. Det blir bara drygt 20 km enkel väg, så det blev kort cykling i dag. Det är dock 6 dagen i rad jag cyklar och planen är att det ska bli två till innan vila. Därför blev det ganska så lämpligt att köra kort och halvhårt.

Idag blev det tempohojen som skulle få lite frisk luft. Ja, luften var riktigt frisk faktiskt. Inte särskilt varmt, inte särskilt soligt.

Jag bad att sonen skulle fota och filma när de skulle susa förbi mig med bilen. Tänkte jag skulle titta på min position på cykeln och se om någon justering skulle göras. Som vi alla vet är aerodynamiken extremt viktig just i tempo.

Sonen bidrog med bra bilder och en fin video, men exakt position är svårt att se då jag i dag hade så bylsiga kläder som dessutom hängde, då det var så pass kallt.

Jag kan dock konstatera att jag nog ska sänka lite för att få ned överkroppen lite bättre. Sedan handlar det alltid om att få ned huvudet mer mellan axlarna.

Skickar med en video, vilket blir första gången med rörlig bild här på bloggen.

Jag körde varken hårt eller lugnt i dag. Både dit och hem blev det mest att ligga på låg tröskel. På den effekten kändes det bra.

Framme i Hössjö parkerade jag cykeln och nu väntade många timmars arbete med att städa bilen och fixa till husvagnen. Ja, vår husvagngsklenod ska säljas. En husvagn som bär på många minnen och som vi haft så mycket glädje av under väldigt många år. Men nu ska den förhoppningsvis få andra ägare som kan glädjas.

Jag kan konstatera att husvagnen efter fixandet aldrig varit så här ren och fräsch sedan vi köpte den för många år sedan.

Ja, bilen blev också riktigt fin. Däremot blev den helt full av grejer från allt vi hämtade in från husvagnen.

Som jag sa blev det likadan cykling hem som dit. Bara lite sämre väder och några regnstänk. Men en bra cykeldag och skönt att nu ha fixat bil och husvagn.

Lite praktiska grejer nu, så ska vi sedan se om någon vill ha husvagnen.

Jag hade lite känningar av min onda rygg nu på förmiddagen och sedan dåliga ställningar under städandet i dag. Men jag hoppas jag inte ska vakna i morgon med mer problem.

I morgon är det åter dags för en distansrunda med Vännäs CK. Hoppas vi blir många och att det hotande regnet håller sig borta.

4 kommentarer:

Min blogglista