söndag 19 juli 2015

En resa till Mallorca är aldrig fel

Så var då bokningarna klara för vår gemensamma resa med Vännäs CK, som jag ansvarar för. Det är helt klart en del arbete för min del, med allt kring resan, men hittills har det varit värt det.

Den 4-12 april 2016 genomför vi vår tredje större resa med klubben. Även denna gång blir vi 13 stycken. Tyvärr var det fyra från resan i år som inte kunde vara med, men samtidigt tillkommer fyra nya cyklister, vilket är trevligt.

Som vanligt inkluderar resan flyg t.o.r Umeå - Arlanda - Mallorca. En natt på Rest and fly och sedan dubbelrum på ett trestjärnigt hotell i Playa de Palma. Frukost och middag ingår, medan vi fixar luncherna under cykelturerna. Vi komponerar också cykelturer varje dag som sträcker sig över hela dagen.

I våras var vädret otroligt bra. Vi provar att beställa samma väder 2016, men det är inte troligt att vi kan ha sådan tur.

Hur som helst har vi fin miljö, trevligt sällskap och bra cykling att se fram emot. Förhoppningsvis blir det också en bra formhöjare.

5 kommentarer:

  1. Men så härlig upptakt på nästa års säsong!!!
    Ja det är inte utan att det drar något så enormt i Mallisnerven när jag läser ovanstående... ;-)
    Jag hoppas att ni träffar vädret lika bra nästa vår som i år.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt klart en bra start. Ja, Mallis drar alltid... Vi får hoppas på vädret😄

      Radera
  2. Hej, är nyfiken på vilket hotell du valt?
    Med vänlig hälsning Christer H, Östersund

    SvaraRadera
    Svar
    1. Denna gång blir det Roc Leo, tidigare har vi bott på Roc Linda och Las Arenas. De vi provat har varit bra och jag hoppas att även Roc Leo fungerar. Vi brukar bo kring Can Pastilla.

      Radera
    2. Roc Leo har jag bott på i två veckor en sommarsemester. Linda har jag bott på i maj. I stort sett samma/lika utbud på maten men rummet på Leo var bättre.
      Christer H

      Radera