onsdag 9 november 2016

Ny ram till kraschad cykel - Tack Team Sportia och Cannondale!!

Som många av er vet havererade min nya cykel i slutet av denna säsong. Det var riktigt surt.

Samtidigt var jag överlycklig att jag inte åkte i backen med rejäla skador som följd. Det var också positivt att tävlingssäsongen redan var över i och med att jag blev utan tävlingshoj. Här kan du läsa mer om själva kraschläget.  Här kan du läsa om skadorna.

Jag har undrat hur detta skulle lösa sig, men så fick jag en otroligt bra nyhet av Team Sportia i Umeå där jag handlat cykeln. De hade tillsammans med Cannondale hittat en lösning för ramen. En riktigt fin Goodwill. Cannondale skickade upp ramen och nu har Team Sportia monterat i hop den med alla delar. Riktigt bra!

Från början var jag rädd att detta skulle bli en väldigt dyr affär. Nu är förstås inte allt löst då även hjulen (ej original), däck, sadel mm blev förstörda. Detta har jag nu kontaktat Trygg Hansa kring och hoppas på en bra lösning.

Bara att hoppas att Trygg Hansa är lika bra som Team Sportia och Cannondale, då lär det lösa sig fint.
Min Cannondale Supersix Evo High Mode Etap med ny ram - Fin va!? 
För övrigt genomförde jag mitt första intervallpass igår kväll sedan säsongen 2016/2017 började. Det blev fyror. Ja, det var jobbigt. Ja, det kändes att jag på slutet fokuserat på kvantitet och inte intensitet. Ja, planen är intervaller även i kväll.

2 kommentarer:

 1. Va bra Tomas!
  Ja intervaller är ehh jobbiga... ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen!

   Ja, av någon anledning är det så... Särskilt när du inte kört de på ett tag.

   Radera

Min blogglista