lördag 7 juli 2018

Uttagen i landslaget till Nordiska Mästerskapen!

Sverige förlorade mot England och det var inte mycket att säga om. England var bättre, och Sverige har gjort vad de kunnat under hela VM. Bra, säger jag. Lite tråkigt dock, idag. Vi vill ju alltid vinna.

Jag har dock blivit uppmuntrad av ett mycket trevligt mail!

Grattis!

Tack vare dina fina resultat under säsongen har vi tagit ut dig att representera Sverige på Nordiska Mästerskapen i Norge i tempo och i linje


Norge står värd för NM Masters 2018 och tävlingen kommer att gå i Ås, cirka 30 km söder om Oslo 4-5 augusti, se Inbjudan. Närmare information och bansträckning, höjdkurvor med mera finns på http://nordisk2018.froy.no/.

Du har blivit uttagen att representera Sverige enligt de regler som finns angivna på SCF:s hemsida under Masters Mästerskap, se http://scf.se/landsvag/tavling/masterskap2018/.

Din uttagning avser:
Landslag Linje                                               Landslag Tempo                        
                 X                                                                      X

Bilden är inför fjolårets VM i Frankrike och åter får jag alltså dra på mig landslagskläderna i såväl tempoloppet som i linjeloppet. Riktigt skoj! Kanske ska drista mig till att lufta de även på en cykelrunda!?

Det enda som jag vet skiljer från bilden till NM är att cykeln kommer ha en annan färg än på bilden, sedan hoppas jag förstås på att slippa punkteringar som jag drabbades av på Nordiska förra året.

Målet är att köra som Sverige i fotboll. Göra vad jag kan oavsett förutsättningarna. Hoppas nu vi kan få till lite form under de närmsta veckorna.

2 kommentarer:

Min blogglista