tisdag 23 april 2013

Mycket av allt

Sitter här på Arlanda efter en hel dags resande. Borta är värmen, borta är cykelturerna, borta är vidderna, men det finns mycket annat. Snart hemma hos Katten, Melle och Toven - det känns riktigt bra.

Jag tänkte köra sprintlopp här i terminalen, men kom på att en vilodag kanske vore bra. Okej, jag tar nog en i morgon också. Sedan hoppas jag vara igång igen med träning för att följa upp och bygga på dessa gedigna 9 träningsdagar vi fått i södern. Jag vet dock att förkylningen jagar mig i full fart, och jag har hört att den redan tagit delar av familjen. Inte bra. Jag ökar farten för att hinna undan.

Något annat som jagar mig är arbetet. Medan jag varit ledig har inkorgen fyllts på med 214 obesvarade mail och då har jag inte räknat in alla arbetsuppgifter och möten som finns inplanerade. Då har jag ändå försökt lösa en del arbetsfrågor under ledigheten. Jag tror att även arbetet måste gå upp i sprinterfart den närmsta tiden, om jag ska nå målsnöret.

Den närmsta tiden får vi alltså satsa på mycket av allt - familj, arbete och träning. Vi får se vad det då blir mindre av, kanske sömn. Ja det är nog inte helt optimalt, men vad gör man?

Så en liten bild från dag 3 av cyklingen. Andra dagen av vår tur runt ön (första dagen var närmare 17 mil och gick efter östkusten) - 15 mil och 2560 höjdmeter efter västkusten, med ryggsäck och allt. Men vi var glada ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar