söndag 6 september 2015

GoVest - Fina hjul och toppenservice

Tänkte bara kort framhålla ett hjul jag gillar och nyttjat länge. Jag kör med GoVest på min racer och har så gjort under fyra säsonger. Jag kör på Tyr 55. Hjulen är styva, relativt sett lätta och rullar riktigt bra. Snygga är de också. Helt klart är hjulen enligt mig mycket prisvärda.

Nu hade jag fått problem med mitt nyaste bakhjul som levde om och rullade mindre bra. I samband med att jag skulle åka ned till Göteborg för en dryg vecka sedan hörde jag av mig till GoVest för att höra om de kunde hjälpa mig att komma tillrätta med problemen. 

Det visade sig att de skulle på cykelmässa under slutet av veckan och var därför bara på plats under tisdagen, samma dag som jag skulle köra ned. Då jag skulle köra drygt 100 mil från Vännäs till Göteborg tvingades jag starta extremt tidigt på morgonen. Trots det blev jag lite sen. Då erbjöd sig Gabriel att jag kunde komma lite senare.

I slutändan fick jag komma hem till honom och han fixade till mitt hjul så det blev som nytt. Riktigt bra service. Tack Gabriel och GoVest.