söndag 11 maj 2014

På traven

När jag vaknade upp i dag var vädret ingen rolig syn, och Katten ville göra något för att glömma detta.

Efter lite dialog kom vi fram till vad vi skulle kunna göra för att förbättra humöret. Vi bestämde oss för att åka till Umeå. Jag och Melvin tog en tur till V75 på Umåker och Katten åkte in till Umeå för lite shopping. 
Jag och Melvin hade en riktigt mysig eftermiddag, och vädret var ändå så pass hyfsat att vi kunde vara ute. Efter segerintervjun i varje V75-lopp kastade de vinnande kuskarna ut T-shirts till publiken. När Örjan Kihlström vunnit lyckades Melvin fånga en av T-shirtarna. Han blev riktigt nöjd. 
Efter skratt, mys, varmkorv, festis, spel och hejande var det hela över. Katten kom med bilen och det var dags att bege sig hem.  

Jag hade ombyte och cykel i bilen, så därför fick jag en liten cykeltur som avslutning på dagen.
Jag tryckte på riktigt hyfsat, men blev lite tröttare än vad jag borde. Toppformen är alltså inte på besök.

När jag kom hem visade det sig att Tova inte mådde bra och hon har haft en dålig dag och kväll. Nu har hon somnat och jag hoppas det snart är bättre.

Jag har nyss ätit middag, sett på Smartare än en femteklassare med Melvin och Katten och nu är det dags för Eurovision Song Contest.  

3 kommentarer:

  1. Det gillar jag, ombyte och cykel i bilen så ska det låta :-)
    Du alla dessa lager med kläder, det är ju sån skillnad mot barbent och kortärmat så det är
    inte sant. Du ska se att samma sträcka med ovan nämnda klädsel ger en helt annan känsla och du presterar så mycket bättre då.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi får hoppas att din teori stämmer - för mycket kläder hade jag verkligen...

      Radera
  2. Det stämmer, det är förresten inte bara känslan att det är ett större motstånd. Du har ju mer tyg som tar emot och suger kraft ur kroppen än när du är i kort kort...
    Jag ser skillnaden när jag tränar tempo i sommarklädsel respektive flera lager. Samma sträcka men kallare och med mer kläder och direkt blir det långsammare tider så äre bara.
    Skillnaden märks mer ju längre sträcka man kör bekräftas av mina tempo kamrater vi har dryftat frågan oss emellan.

    SvaraRadera