torsdag 20 november 2014

Som en gammal sengångare

Efter en dag med Barn- och utbildningsnämnd och lite andra möten kom jag hem för en tidig middag. Katten åkte i väg på sin magdansträning och jag var hemma med sonen.

I samband med att en av sonens kompisar kom förbi gick jag ut i garaget för att köra lite trainer. Det blev en timme i jämn fart med distansintensitet. Därefter blev det ombyte, Katten kom hem och jag åkte jag på kvällens spinning.

Det var som det brukar vara i stort sett fullt och flera av cyklisterna i Vännäs CK var på plats.

Själva cyklingen var ganska så tung. Antingen ligger det kvar en del seghet och belastning från cykelresan, eller så är det en förkylning på gång, eller kanske hade jag bara en tuff dag....

Det var hur som helst ett riktigt tufft och bra spinningpass med många olika intervaller. Jag blev dock onödigt trött och kände att det blev riktigt tungt. Både andning och ben var segare än vad man kan önska.

Pulsen var hög under passet och jag hoppas att det ger en del och att benen känns piggare än en gammal sengångare vid nästa träningspass.

Totalt blev det 115 minuters träning i dag vilket var bra. Känslan var sådär och jag fick verkligen jobba med det mentala för att orka med att hålla kvar trycket trots att både andning, hjärta och ben protesterade mer än en gång.

Vi hoppas på en lite piggare känsla vid nästa träningspass.

3 kommentarer:

 1. Jag tror det slår från GC cyklingen var nu försiktig så du inte tränar dig sjuk bara...
  När jag kom hem från Mallis så provade jag cykla två dar efter hemkomsten men fick kände då av en lättare förkylning så det blev 5 vilodagar på raken. Men jisses va bra det svarade sedan när jag drog igång igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, du kan nog ha rätt. Det är alltid en utmaning att "våga" vila, men ibland är det mest framgångsrikt. Utifrån den tanken blev det ingen träning idag och inte i morgon heller. Nästa pass får bli på söndag.

   Radera
 2. Ah! Helt rätt så! Bra att du vågar vila! Jag kan bara hålla med det är svårt som bara den...
  Trots att vi alla vet att träning bryter ned och vila bygger upp!
  Visst är det konstigt hur man lurar sig själv?

  SvaraRadera