tisdag 6 maj 2014

Sonen i skogen, cykeln i Järfälla och pappan på sofflocket

Efter att i tisdags i en tidningsintervju för Folkbladet berättat om höga mål och mycket träning har det blivit allt annat än detta. Här hittar du artikeln:

Allt arbete som hopat sig och det tveksamma måendet innebar att det inte heller blev någon träning under helgen.
 Ja, eller träning och träning. Sonen som nyligen fick en MTB har hittills använt den som brukscykel. I söndags bestämde jag mig för att det var dags för sonens första MTB-pass någonsin - och han var på. Det blev en runda i skogen och på elljusspåret. 
 Det blev en rolig tur där han hade skoj, samtidigt som det var ganska utmanande. Det var mycket lera, vattenpölar, ojämnt underlag och branta backar. Är man då bara 8 år och aldrig förr cyklat i skogen - ja då är det inte helt lätt.
 Melvin kämpade dock väldigt bra även om det började ta emot i slutet av den 40 minuter långa rundan (effektiv tid). Då hade vi dessutom stannat två gånger för lite drickapaus. Skoj i skogen sa sonen.









Efter denna runda finns väldigt lite tid, så det blev endast 25 minuter på egen hand med lite tempo.

Så föregående vecka blev det alltså bara kort träning tisdag och torsdag med en minimal runda på söndag. Extremt lite. Nu har jag dessutom problem denna vecka då jag i dag jobbat sent och inte hunnit träna. I morgon är planen att det blir träning, men förkylningen spökar. Onsdag till fredag åker jag bort på ledardagar, och då är träningsfronten osäker. Kanske kan jag få till det i helgen!?

För övrigt har min nya MTB skickats från Tyskland och den har nu anlänt till Sverige. Däremot har den fastnat i Järfälla. Sist jag beställde en cykel var den fast där i flera veckor. Jag hoppas på bättre lycka denna gång. Men risken är att jag får återkomma kring en frustration i frågan....

2 kommentarer:

  1. Trevligt med pappa o son cykling!

    Angående träning krävs det trots 8 dagars vila ytterligare någon dag innan jag kan köra :-(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt klart.

      Jag hoppas hälsan tillåter VCK-träning i morgon, men vi får se. Hoppas du snart mår bättre.

      Radera