tisdag 29 mars 2016

Väskan är packad

Då var allt packat. Vi har båda fått in all vår packning i var sin cykelväska och behöver inte ta med något särskilt bagage.

Det är också premiär för min nya cykelväska, och jag hoppas den lever upp till sitt positiva rykte. 

Det vore ju ett antiklimax att aldrig ha fått några skador på cykeln när jag använt cykelkartong, och så skulle något ske nu. Nej, jag tror nog det ska bli bra. Framför allt är den bra mycket enklare att förflytta än en otymplig kartong.

I morgon kväll åker vi till Arlanda och efter övernattning där, landar på Mallis torsdag mitt på dagen. 

Vädret ser ut att bli sådär, men det går ju inte att få kanonväder varje år. Jag är helt klart bortskämd från tidigare resor.

De första fem dagarna är det jag och Katten som har sällskap. Den ursprungliga planen var att cykla hela dagarna, men vår fysiska status kommer nog att ändra planerna. Vi satsar på att få mysigt ändå.

Om exakt en vecka från idag kommer cykelklubben, och jag hoppas verkligen att Mallisliften senast då läkt min kropp så jag kan cykla med övriga. Även om formen då inte är vad den borde. 

Jag har för övrigt inte haft så många dagar i streck utan riktig träning sedan jag började idrotta vid 6 års ålder. Räknar i dag in dag 38 i rad med haveri. Katten har inte haft så långt träningsuppehåll sedan vi träffades för 20 år sedan. Med andra ord två rekord i ett.

I kväll sa vi dock att nu skiter vi i sjukdom och tänker vara friska. För att öka chanserna gick Katten i säng före nio.

Jag hoppas återkomma med mycket spännande från resan. Vi får se hur det blir. 

2 kommentarer:

  1. Tråkigt att det skulle vara så därmed träningen just nu :( . Dock tror jag att det finns en viss överdrift i jämförelserna!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tråkigt - ja. Överdrift? Tror inte det om inte du känner till något från då jag var liten där jag inte kunde träna under 40 dgr. Kan förstås själv förträngt detta.

      Radera