tisdag 2 maj 2017

Lite nytt och snyggt, och en förkylning som inte är särskilt ny

Det kom en stor kartong med väldigt mycket cykelkläder.

Sedan ett antal år tillbaka ansvarar jag för klädbeställningarna till Vännäs CK och nu dök kläderna alltså upp.

Det är som med mycket annat en hel del arbete kring detta, då jag sköter allt praktiskt. Ja, inte riktigt då. Igår fick jag stor hjälp av Katten som sorterade alla kläder efter hur beställningarna såg ut och fördelade det i olika påsar till våra cyklister. Sedan hjälptes vi åt när vi skulle dubbelkolla allt och ta fram underlag för betalningar mm.

Högen med mina och Kattens cykelkläder blev ganska så stor. Vi hamnade båda på pallen i Vännäs CK:s klädbeställningstävling. Som vanligt var jag värst i detta område. Men sedan cyklar jag ju en hel del och jag vill ju inte råka ut för att inte ha rätt typ av kläder och nästa beställning är ju först om ett år.

I år är det lite extra spännande då vi breddat sortimentet med en annan typ av tunnare jacka, pannband, tunnare mössa, tjockare mössa och strumpor. Allt förstås i klubbens färger.

Så nu får vi chansen att ännu mer sprida Vännäs CK över nejderna.

Övriga klädsortimentet finns förstås kvar att beställa.

Jag beställde självklart förutom av all de nya produkterna såväl byxor, tröja, väst, armvärmare och benvärmare. På bilden ser du mina nya produkter, minus strumporna. Tyvärr hade leverantören gjort ett misstag med strumporna, så de dyker upp senare.

Inom några dagar ska jag dela ut alla kläderna så framöver ser du extra fräscha cyklister från Vännäs CK.

De som inte känner mig börjar nog snart tro att jag är hypokondriker, men nu är det förkylning i familjen igen. Sonen har haft halsont några dagar och varit liggande. Själv har jag åter börjat känna mig sämre och det verkar stört omöjligt att få någon kontinuitet i träningen.

Så många avbrott i träningen och dålig kontinuitet som jag haft de senaste två månaderna har jag inte haft på väldigt många år om jag bortser från tiden när Tova var som sjukast och tiden efter att hon dött.

För att fortsätta trenden har jag i kväll ställt in träningen och ska nu gå och lägga mig tidigt. Förhoppningsvis leder lite extra nattsömn till att jag skrämmer bort det dåliga måendet. Är dock lite tveksamt. Har ju gått sådär på slutet.

Jag är lite imponerad av mig själv att jag inte varit surare av all denna inställda träning som förföljt mig under lång tid, men nu när jag åter började känna mig sämre insåg jag att det inte är särskilt långt borta innan jag blir sur på riktigt.

I livet som helhet och med tanke på vad du, din familj eller dina vänner kan råka ut för, är förstås lite förkylningar inte mycket att bråka om. Ja, egentligen inget att deppa för eller lägga så stor vikt vid.

Men i det lilla inskränkta perspektivet som du gärna får inom dina största intressen och som jag har inom cykling och träning känns detta som en stor sak. Därför är det lite surt när det går troll i träningen. Ja, sedan mår jag förstås väldigt bra av träning och tävling.

Men nu måste det snart vända, eller!?

4 kommentarer:

  1. Ser bra ut

    Surt med förkylningen. Hoppas på att det ger sig snart

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, det blir många ännu snyggare cyklister😊.

      Surt var ordet.

      Radera
  2. Man blir frestad att bli medlem i klubben trots att man inte ens bor i samma land - bara för att komma åt kläderna! Riktigt snygga!

    Jag förstår att man vill ha hela sortimentet och att man har nytta av och använder varje enskild plagg när man cyklar mycket, men vad gör du med förra och förförra årets kläder? Allt kan ju inte bli slitet eller mindre användingsbart?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jo, vi är väldigt nöjda med våra kläder😊.

      Ja, så mycket som jag cyklar blir kläderna slitna, skadade, missfärgade eller liknande. Sedan är det alltid viktigt att ha några i reserv under säsong. Så det behövs nytt varje år. Vissa år mer, andra mindre.

      Radera