söndag 24 mars 2013

Spurter och sedan röjer vi

En dag när vi för några månader sedan kom hem från jobbet insåg vi att plogbilen valt att demolera vår postlåda. Sedan dess har vi haft en låda, men inget att sätta fast den i.

Detta har lösts genom att trycka ned postlådan i snön. I takt med att det snöat eller tinat har vi allt eftersom fått flytta den till ny plats. Allt för att hela tiden ha postlådan på rätt höjd. Detta har varit en fungerande om än kanske inte så långsiktig lösning!? Det finns ju de som säger att snön kommer att försvinna, även om det för stunden inte finns mycket som tyder på detta. I dag kom våra räddare i situationen - svärföräldrarna. Det visade sig att de byggt ett "stativ" för lådan som de nu monterat på plats. Tack!

Nu gör det inget om snön tinar lite fortare -  så sätt fart.

Jag har just avslutat dagens trainerpass. 60 minuter med 7 stycken 15 sekunders spurter. Spurterna kördes mitt i passet. 15 sekunder spurt 45 sekunder lugnare och därefter spurt igen. De fyra första spurterna sittandes och de tre sista ståendes. Det var inga maxspurter, men absolut bra fart. Mjölksyran började kännas i slutet av spurterna. Varje spurt hamnade på 500 watt och kadens på ca 115. Kände mig lite seg i dag, men spurterna i sig kändes ok. Många pass på få dagar, så i morgon passar det bra med en vilodag.

Nu ska jag och sonen på bio - Röjar Ralf.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar