fredag 1 november 2013

Shopohollic, flygplan och nytt ansvarsområde

Nu är det verkligen laddat på många olika sätt. Efter att ha lämnat hunden hos svärmor begav vi oss av till Umeå.

Det blev en hel del inköp till sonen. Bland annat en fullständig längdåkningsutrustning. Det ligger helt rätt i tiden då skidleken börjar till veckan. Någon snö syns dock ännu inte till, så det blir till att köra barmarksträning ytterligare ett tag. Dessutom fick sonen nya kängor, täckbyxor och täckjacka.
För att jag och Katten inte skulle grina fick hon nya kängor och jag ett antal t-shirts. Eller fick och fick, det var ju inte så att de stod och delade ut alla grejer i sportaffären till mig, Katten och Melvin. Det var snarare så att vi fick grejerna och lönekontot fick sig en känga.

Sedan blev det kinamat och det blev en hel del friterad bläckfisk för mig och sonen. Katten höll sig så långt borta som möjligt från densamma. Trevligt - gott.

Därefter var det dags för Disneys Flygplan på bio. Bion var bra och sonen var nöjd. Allra bäst tyckte Katten att filmen var. Sonen undrade om hon ville ha den i julklapp.

Jo, jag lovar. Sonen tittade när filmen började......
Vid tretiden var det dags att bege sig hemåt. Vi behövde dock åka förbi en mataffär för att köpa middag. Katten sa att vi inte skulle ha så mycket. Jag vet inte hur det gick till, men innan vi var klara hade vi en helt full kundvagn med varor, som senare gjorde kylen och frysen helt smockfull.

Nu har vi ätit middag - tacos. För vad ska man annars äta på en fredag?! Själv har jag i och för sig bara ätit halv middag. Jag tog paus mitt i för att hoppa på trainern för ett kort och intensivt pass.

Utifrån förutsättningarna och att formen är långt borta kändes cyklingen helt ok. Nu ska jag kasta i mig lite mer tacos under Kattens favoritprogram - Idol.

I morgon bitti är det dags för innebandymatcher för sonen i Umeå. Vi åker efter tio och jag räknar med att vi är hemma vid fyra. Det är föresten sonens och lagets första matcher, ever.

Jag vet inte riktigt hur det gick till, men från och med i onsdags är jag visst tränare för sonens lag under resten under säsongen. Så det kan gå. Tur att jag hade lite för lite att göra så jag kan fylla på tillvaron.

Men sport är ju alltid kul. Jag har varit tränare för nästan alla åldrar och nivåer i flera olika sporter. Allt från 10-åringar upp till A-lag. Det har alltid på olika sätt varit roligt. Jag har dock aldrig tränat så unga killar som bara är 8 år, men det blir nog bra.

Att träna sonens lag kanske blir det närmsta jag kommer en innebandyplan efter min vadskada som satte stopp för all innebandyaktivitet från oktober i fjol?!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar