måndag 13 oktober 2014

Lite flow

Tiden är för tillfället knapp och samtidigt handlar det om att vara så effektiv som det går.

Idag blev det arbete, sedan snabbt på med cykelkläder och en dryg timme på MTB:n. Därefter snabbt hem och tio minuter senare i väg på innebandyn med sonen. Efter en bra träning åter hemma. Därefter dusch och lite  mat, och då är klockan redan snart åtta.

Själva cyklingen var trevlig trots kylan och det gäller att verkligen att passa på då det snart blir riktigt kallt. Jag har nu tränat både med kvalité och mängd under lördag, söndag och måndag. Överlag har träningen börjat bra i oktober, till skillnad för utfallet i under sommaren och hösten. Nu hoppas vi det fortsätter så här.


I morgon blir det inte någon träning i och med att vi ska till brors fru, Johanna på födelsedagsfika. På onsdag och torsdag har jag kvalitetsdagar med politiker och ledare. Därför blir det ingen träning på onsdag heller. Så nästa träning blir på torsdag och då ska jag prova på en träningsform jag aldrig tidigare provat på - spännande. Jag återkommer med en rapport....

2 kommentarer:

  1. Jag är avis Tomas verkligen! Idag kallt men sol och klart! Hade såklart velat cykla ute jag också men det får vänta ett tag... Nyfiken på vad för träning du ska köra på torsdag spännande!!!
    Hälsa din bror, hoppas han snart är uppe på hojen igen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår att det är surt att du sedan länge tvingats köra bara inomhus. Jag är glad att jag hittills kunnat köra ute. Det blir lättare för mig att hålla uppe motivationen på trainer om tidsperioden inte är allt för lång.

      Jag hoppas för din skull att du nu får bra besked kring axeln på fredag.

      För min del är det mycket spännande träning som ska ske på torsdag. För många andra alldagligt och sådant man gör mest jämt.

      Var hos bror i kväll. Kroppen blir allt bättre och snart är han nog på banan igen.

      Radera