lördag 19 december 2015

Bloggtystnad bättre än sprida negativa tankar

Det har varit tyst från bloggen under hela veckan. Jag tycker nämligen det är tråkigt att beklaga sig och gnälla allt för mycket, och det hade blivit mycket sådant om jag skulle skrivit något här på slutet.

Jag kan utifrån det, i morgon räkna in 14 dagar med förkylningskänning. Nu hör jag av mig för detta jubileum. Eller kanske är det för att jag snart hoppas vara på banan?!

Jag har provat rulla lugnt några dagar, men kroppen har inte varit som den borde. Nu känns det dock som att det går åt rätt håll. Därför planerar jag att prova ett vanligt träningspass i morgon söndag, detta under förutsättning att måendet fortsätter åt rätt håll.

Det vore verkligen på tiden att få återgå till träningsplanen. Det har som sagt blivit tunt med riktig träning på slutet. Tur då att träningen tidigare i oktober, november och början av december varit riktigt bra.

Nu hoppas jag få till bra träning under ca 10 dagar innan det är dags för några dagars vila inför nästa stora träningsevent. Återkommer kring detta.

Jag hoppas återkomma i morgon med en positiv rapport kring träningen.

2 kommentarer:

 1. Ajdå fortfarande? Ingen bra uppladdning inför GC vare väl...
  De kan vara långvarig de där rackarns förkylningarna.
  Krya!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte optimalt, men som du skrev tidigare har jag totalt sett haft en bra höst. Ja, de är oftast ihärdiga. Hoppas den dock gett upp nu.

   Ja, lite GC är aldrig fel.

   Radera